klantenservice, belangrijk.

Vragen over je bestelling of onze producten?

Wij zijn bereikbaar voor al je vragen! Wij bij Lachgas Voordeel willen onze klanten graag van dienst zijn. Wij houden onze klanten graag tevreden en hebben daarom een team met klantenservicemedewerkers dit dag en nacht klaarzitten, zelfs in het weekend.

Laat van je horen, en we helpen je verder! 🙂

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je bestelnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Wanneer ontvang ik mijn pakketje?

In principe is het zo dat bij bestellingen die geplaatst zijn voor 17:00 uur ze de volgende dag in huis zijn. Dit geldt voor maandag tot en met zaterdag en onder voorbehoud van enige voorraadwijzigingen en met inachtneming van nationale feestdagen waarop koeriersdiensten niet actief zijn. Als het pakket niet de dag erna thuis is, geef het dan enkele werkdagen de tijd. Wij zorgen altijd voor een garantie voor een tijdige levering!

Bij iedere bestelling ontvangt u vanzelf een track&trace mail in de mailbox van het opgegeven mailadres om bestellingen te volgen. Voor een track&trace kunt u ook altijd even navragen.

Wij proberen u zo goed mogelijk te woord te staan als u vragen of klachten heeft.
Stuur een mail naar klantenservice@lachgas-voordeel.nl en wij proberen u binnen 24 uur te beantwoorden!

Retouren

Wij leveren alleen de beste producten. Toch kan het zijn dat u zich simpelweg bedenkt, of omdat het niet is wat u ervan had gehoopt. Dan kunt u binnen 14 dagen het product aan ons retourneren en krijgt u gewoon uw geld terug. Retourneren kan middels onderstaand formulier gedaan worden:

Retourformulier