Lachgas crackers zijn ervoor om de lachgas patronen leeg te laten lopen in ballonnen zonder dat je daarbij grote apparaten zoals tanks of slagroomspuiten hoeft te gebruiken. Ze zijn dus zeer klein en licht wat het heel makkelijk maakt ze mee te nemen. Wij bieden drie verschillende soorten lachgas crackers aan; de standaard lachgas cracker, de lachgas cracker deluxe, en de premium lachgas cracker rubber anti-vries.

Lachgas Crackers

Lachgas Cracker

8.99
korting!
Nieuw

Lachgas Crackers

Lachgas Cracker Deluxe

9.25
korting!
Nieuw
9.99

Lachgas Crackers voor Lachgas patronen

Lachgas crackers hebben wij in ons assortiment opgenomen voor onze klanten om hun lachgas patronen te kunnen gebruiken. Dit wordt gedaan door middel van het laten leeglopen van de patronen door de patroon in de cracker te stoppen. Vervolgens is het een kwestie van de dop van de cracker dicht draaien en vervolgens een klein beetje opendraaien waarna het n2o-gas de aluminium patroon uit zal vloeien. Wanneer dit gas wordt opgevangen in een ballon ontstaat de welbekende lachgas ballon.

Cracker en bevriezing

n2o gas is eigenlijk een heel koud gas wat na intensief gebruik van een cracker het metaal (aluminium) sterk kan doen afkoelen of zelfs bevriezen. Dit kan betekenen dat de cracker eventjes minder goed te gebruiken is of dat je hele koude handen krijgt als je hem vasthoudt. Maar het valt mee, je moet het vrij bont maken om de cracker te laten bevriezen. Mocht je feest echter zo druk zijn met de ballonnen raden wij de Anti-Vries cracker aan. Dit is ons premium model wat een rubberen laag heeft en deze zorgt ervoor dat je meer grip hebt maar ook laat het rubber geen koelte door. Dus het metaal kan wel afkoelen maar je voelt er niks van omdat je hem vasthoudt bij de rubberen grip gedeeltes.

lachgas crackers