Het belangrijkste product voor het gebruik van lachgas is natuurlijk slagroompatronen kopen! We hebben ze in kleine tot grote hoeveelheden voor je klaarstaan, de keuze is aan jou!

korting!
Waardering 4.50 uit 5
25.00 17.95
korting!
Waardering 4.00 uit 5
39.95 34.95
korting!
Waardering 4.50 uit 5
59.00 55.95

Slagroompatronen kopen

Het belangrijkste van een lachgas feest is natuurlijk dit. Dat je genoeg lachgas patronen in huis hebt. Daarom kun je slagroompatronen kopen zoveel als jij dat maar wil. Dat kan in verschillende hoeveelheden. Al onze lachgas patronen zijn van een topkwaliteit. En ze zijn gemaakt van aluminium. Je kunt bestellen van weinig tot gigantisch veel. Als je ervoor kiest om het slagroompatronen kopen eens uit te proberen? Dan kun je ook nadenken over een startpakket. Omdat daar al alles in zit wat je nodig hebt. Maar je kan heel makkelijk ook gewoon samenstellen. Welke cracker, en hoeveel lachgas ballonnen je wil hebben. Dat naast de hoeveelheid patronen. Hierin zit het n2o lachgas erin. Dat gas zorgt er dus voor dat je je lach niet meer kan inhouden. Ze zijn klein, dus je kunt ze makkelijk meenemen! Dat is natuurlijk makkelijk en bovendien zijn ze legaal. Ze hebben een cilinder vorm.

Lachgas patronen hebben n2o

In de patronen zit een drijfgas wat bestaat uit stikstof en zuurstof. Dat is ook wat je normaal gesproken ademt. Alleen dan meer stikstof en dat zo licht dat het de lucht in spuit als je een patroon opent. Deze samenstelling van gassen heet n2o en dat wordt lachgas genoemd. Dat komt omdat je er keihard van gaat lachen als je het inademt. Ze kunnen niet stuk gaan omdat er druk op de patronen zit. Pas als ze leeg zijn kunnen slagroompatronen indeuken. Dus deze slagroompatronen zijn perfect voor een feestje!

Kortom, slagroompatronen koop je bij ons. We hebben een hele grote voorraad en leveren de dag na bestelling bij je thuis. Dus bestel vandaag nog je lachgas patronen en lach zoveel je wil! We hebben de hoeveel patronen hier voor je op een rijtje gezet. Alvast veel plezier met het lachgas feestje! We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

slagroompatronen kopen
n2o lachgas patronen