Retourneren tanks & Borg

Geüpdate 20-8-2021

Op deze pagina vind je informatie in verband met het retourneren van de fles en het terug ontvangen van de betaalde borg. Borg krijg je terug op je rekening na het terugsturen van de geleende tanks! Deze borg wordt opgeteld bij het af te rekenen bedrag tijdens het afronden van je bestelling op de website.

Terugbetalen van de borg op je rekening

Vanzelfsprekend krijg je de betaalde borgkosten teruggestort op je rekening zodra wij de lege tank in goede orde hebben ontvangen! De borg wordt na ontvangst in ons magazijn automatisch binnen 48 uur uitbetaald! Je ontvangt dan een bevestigingsmail van het terugbetaalde borgbedrag op het e-mailadres dat je hebt ingevoerd bij het plaatsen van je bestelling.
De uitbetaling gaat altijd naar de rekening waarmee de bestelling is betaald. In uitzonderlijke gevallen kan het zo zijn dat er extra verwerkingstijd is bij de iDeal-provider of de bank nadat wij al hebben uitbetaald, dan kan het nog 2 a 3 werkdagen uitlopen. Betalingen via PayPal worden altijd direct uitbetaald.

Hoe stuur ik de tank terug? Lees goed de instructies

Stap 1. Zorg ervoor dat de tank helemaal leeg is door hem open te draaien en volledig leeg te laten. Als de tank eenmaal is leeggelopen dan kun je de kraan dichtdraaien.

Stap 2. Vervolgens stuur je de tank weer naar ons terug in de originele verpakking waarin je hem ontvangen hebt – dus houd de geleverde retourdoos in goede conditie! Een andere doos of verpakking dan onze retourdoos accepteren wij niet. Ben je je retourdoos kwijt of is deze beschadigd? Mail ons dan eerst voor een nieuwe. Voeg de pakbon/factuur toe aan de doos zodat wij gelijk zien welk ordernummer het om gaat zodat wij het juiste borgbedrag kunnen terugstorten naar je. Houd de retourdoos in goede staat, doe de tank erin, en ook de pakbon. Als je de pakbon niet meer hebt print dan de bestellingsmail.

Stap 3. Plak daarna de retourdoos goed dicht, en stuur het pakket retour naar het volgende adres:

MailserviceZwolle Retouren LG Voordeel
Bisschopswetering 55
8275 AL ‘s-Heerenbroek

Let op: Dit is géén bezoekadres, losse lege tanks hier zelf inleveren niet mogelijk

Wij bij Lachgas Voordeel willen onze klanten tevreden houden, en daarom bieden wij bij bestellingen boven de €100 gratis verzending aan! De verzendkosten van de bestelling naar jou toe nemen wij dus op ons voor een bestelling van dat bedrag 🙂 Retourkosten komen voor rekening van de consument. Een vervoerder kiezen staat vrij, maar wij raden PostNL aan en om het je nog makkelijker te maken kun je je lege fles direct retour aanmelden via onderstaande knop:

NU RETOUR AANMELDEN

De verzendkosten met betrekking tot het retourneren van de tank komen voor rekening van de klant en kunnen niet verhaald worden op Lachgas Voordeel. Zorg er altijd voor dat je bij het terugsturen van de tank een Track & Trace code kunt laten zien zodat er geen onduidelijkheid over het terugsturen kan ontstaan!

Hoelang mag ik de tank houden?

Zorg ervoor dat de tank nadat deze leeg is zo spoedig mogelijk weer bij ons terug is, want hoe eerder hij terug is hoe eerder jij je borg weer terug hebt. Standaard is de tijd waarin je de tank mag behouden 30 dagen (een maand). Verlenging is niet mogelijk.

Komt de lege tank na de 30 dagen pas terug, kunnen we je nog steeds van dienst zijn en zullen we de hoogte van de borg uitkeren in de vorm van een tegoedbon. Deze kun je vervolgens op het gehele assortiment gebruiken, bij een nieuwe tank of iets anders naar keuze.

Hoe lang behoud ik het borgrecht?

Er zijn twee situaties waarbij het recht op borgteruggaaf volledig komt te vervallen:

1. In het geval dat de fles niet binnen 30 dagen na factuurdatum bij ons retour is
2. In het geval de fles beschadigd en/of defect is
3. In het geval de fles niet in onze originele verpakking en geheel dicht en schadevrij is geretourneerd

Indien er sprake is van één of meer van de bovenstaande situaties is vervalt het recht op borgteruggaaf.

Vragen of onduidelijkheden?

Mochten er naar aanleiding van de borg, het retourneren of het terugbetalen van de borg vragen zijn, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

E-mail: klantenservice@lachgas-voordeel.nl
Contact binnen 24 uur

lachgas tank