Gebruik onze overstapservice

Heb jij een lege lachgas tank? En heb je die ergens anders gekocht? Maak je geen zorgen. Wij nemen lege lachgas tanks in, en ruilen ze om voor volle! Zo hoef jij geen nieuwe tanks te kopen, maar alleen maar voor het lachgas te betalen. Wij kopen geen lege tanks in voor geld, maar bieden je de volgende volle fles zonder borg.

Stap over naar Lachgas Voordeel!

Heb jij je lege tank ergens gekocht waar je te veel betaalde? Of is je vorige verkoper gestopt? Of wil je liever gewoon geen rare types aan de deur en bestellen bij een professioneel bedrijf? Geen probleem, word gewoon klant bij Lachgas Voordeel en maak gebruik van onze klantvriendelijke overstapservice.

Hoe het werkt:

Stap 1. Je meld je lege tank bij ons aan en je ontvangt een retourdoos waarin je deze naar ons opstuurt. Je zet in de aanmeldingsmail het formaat van de lege tank. Wij aanvaarden de maten: 2KG, 4KG, 5.5KG, en 10KG. Voeg bij twijfel ook een foto toe van de tank, dan weten wij zeker dat het het juiste type is!

Stap 2. Wij sturen jou een retourdoos op die speciaal geschikt is voor jouw lege tank. Deze kun je gebruiken om je lege tank naar ons op te sturen.

Stap 3. Als je lege tank bij ons is aangekomen ontvang jij een borgcode in je mail. Deze code gebruik je tijdens het afrekenen als je een nieuwe volle tank in onze webshop bestelt, zodat de borg niet betaald hoeft te worden bij je aankoop. Zo bestel je dus eenvoudig een nieuwe tank zonder borg! Klik hieronder om over te stappen.

overstappen

Werkt de knop niet? Mail naar klantenservice@lachgas-voordeel.nl met als onderwerp overstapservice

Belangrijk om te onthouden

Door economische schommelingen in de staalprijzen en dus ook van stalen flessen verschillen de waardes van de ingeleverde tanks. Als je dus ervoor kiest over te stappen, krijg je altijd waarde voor je tank waarmee je vervolgens een volle kunt bestellen. Echter, de waarde van de stalen fles kan onderhevig zijn aan prijsveranderingen dus als je echt zeker wilt zijn van de actuele waarde van de flessen adviseren we daarvoor eerst navraag bij ons te doen.

Afhankelijk van de staalprijzen en de staat/conditie van de tank rekening houden met: 2KG (tussen 20 en 35 euro) voor 4kg (tussen 30 en 45 euro)

Ontvang je speciale tank retourdoos

Om jouw lege lachgas tank bij ons te krijgen heb je een speciale retourdoos nodig. Die kun je bij ons krijgen. Klik op de knop hieronder of de doos om hem in huis te halen.

retourdoos